Ansiktsbehandling i Visby

Vilken mysig kväll jag och familjen har haft idag. Vi har haft en riktig familjedag och det var verkligen vi hade en familjedag senast. Så det var väldigt kul och välbehövligt för oss, att bara få vara oss tre, utan något att tänka på. Dagen började med att vi åkte till ett spa och var där och badade bubbelpool och bastade lite. Efter det åkte vi till Visby Estetik där vi alla tre hade bokat in oss på ansiktsbehandling i Visby. För vi alla tre kände att vi vill få vår hy fräsch och fin inför sommaren. Och hos dem vet man alltid att man blir nöjd då deras medarbetare har arbetat inom denna bransch under flera år och ser till att deras kunder alltid blir nöjda med resultatet. Efter vi hade varit där hade vi bokat bord på en restaurang där vi åt trerätters och drack gott till. Sedan åkte vi bara hem och satte på en bra film och nu ligger jag i sängen och skriver detta blogginlägg. Men nu har jag tänkt att få mig lite sömn så jag är pigg och har mycket energi tills imorgon när jobbet börjat igen, plus att jag har möten hela dagen och då gäller det att vara pigg och alert så man fattar rätt resultat.