Add More Home

Välkomna tillbaka, fina läsare! Jag hoppas att alla har haft en fantastisk helg och att ni även har en bra vecka framför er vare sig ni är på jobbet eller i skolan. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag tror att många av er faktiskt vill veta lite mer om, nämligen om homestyling för er i Täby, Bromma, Vallentuna eller på Lidingö bland annat.

Jag tror ju självklart också att ni som bor i resten av Stockholm kan använda er utav Add More Homes tjänster. Add More Home är alltså företagets namn som vi har valt att anlita nu såhär när jag och min sambo ska sälja våran lägenhet här i Täby. Många av er visste säkert redan det här, men för er som inte hade någon aning och det här kanske kommer som en mindre shock för, så tänker jag berätta lite kort att jag och sambon verkligen har hittat vårt drömhus. I dagsläget så skriver jag dock inte så mycket om det här och känner inte riktigt än för att dela med mig av detaljer och bilder då jag gärna vill kunna ha det lite för mig själv just nu. Senare så kommer ni med största säkerhet att få se en hel del bilder och få en hel del information. Vi är hur som helst hur lyckliga och glada som helst och det har gjort så himla mycket för oss med ert stöd och positiva kommentarer här på bloggen. Om jag för en sekund ska gå tillbaka lite till det här med homestyling så är det någonting som man kan dra nytta av då exempelvis om man ska flytta då det är någonting som dramatiskt kan höja värdet på din bostad inför försäljning. Hur bra som helst och det fungerade verkligen för oss!